eONPUIR

Особливості формування стратегії міжнародної конкурентоспроможності продукції підприємств харчової галузі України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Заєць, М. А.
dc.contributor.author Манько, С. О.
dc.date.accessioned 2017-08-15T10:16:30Z
dc.date.available 2017-08-15T10:16:30Z
dc.date.issued 2011-05
dc.identifier.citation Манько, С. О. Особливості формування стратегії міжнародної конкурентоспроможності продукції підприємств харчової галузі України / С. О. Манько ; наук. керівник М. А. Заєць // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 46-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2011. - С. 91-92. uk
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/4379
dc.language.iso uk en
dc.publisher Одеса: ОНПУ en
dc.title Особливості формування стратегії міжнародної конкурентоспроможності продукції підприємств харчової галузі України en
dc.type Conference proceedings en
opu.kafedra Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльності uk
opu.citation.volume 6 en
opu.citation.firstpage 91 en
opu.citation.lastpage 92 en
opu.citation.conference Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі en
opu.conference.dates 12-13 мая 2011 en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию