Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Новак, Надія Георгіївна | |
dc.contributor.author | Башинська, Ірина Олександрівна | |
dc.contributor.author | Novak, Nadiia | |
dc.contributor.author | Новак, Надежда Георгиевна | |
dc.contributor.author | Bashynska, Iryna | |
dc.contributor.author | Башинская, Ирина Александровна | |
dc.date.accessioned | 2018-07-02T11:09:30Z | |
dc.date.available | 2018-07-02T11:09:30Z | |
dc.date.issued | 2018-06 | |
dc.identifier.citation | Новак, Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі / Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка. Фінанси. Право. – Київ, 2018. – №6. - С. 17-19. | en |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7819 | |
dc.description.abstract | Проаналізовано основні особливості підприємств готельно-ресторанного бізнесу; досліджено етапи калькуляції страв та особливості інвентаризації. Адаптовано думки основних іноземних компаній щодо обліку в готельно-ресторанній справі та виділено найбільш популярні в міжнародній практиці додатки для ведення обліку на початок 2018 р. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | en |
dc.subject | готель | en |
dc.subject | ресторан | en |
dc.subject | облік | en |
dc.title | Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі | en |
dc.title.alternative | Features of accounting in the hotel and restaurant business | en |
dc.type | Article | en |
opu.citation.journal | Економіка. Фінанси. Право. | en |
opu.citation.firstpage | 17 | en |
opu.citation.lastpage | 19 | en |
opu.citation.issue | 6'2018 | en |
opu.staff.id | i.a.bashinskaya@opu.ua | en |