eONPUIR

Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новак, Надія Георгіївна
dc.contributor.author Башинська, Ірина Олександрівна
dc.contributor.author Novak, Nadiia
dc.contributor.author Новак, Надежда Георгиевна
dc.contributor.author Bashynska, Iryna
dc.contributor.author Башинская, Ирина Александровна
dc.date.accessioned 2018-07-02T11:09:30Z
dc.date.available 2018-07-02T11:09:30Z
dc.date.issued 2018-06
dc.identifier.citation Новак, Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі / Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка. Фінанси. Право. – Київ, 2018. – №6. - С. 17-19. en
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7819
dc.description.abstract Проаналізовано основні особливості підприємств готельно-ресторанного бізнесу; досліджено етапи калькуляції страв та особливості інвентаризації. Адаптовано думки основних іноземних компаній щодо обліку в готельно-ресторанній справі та виділено найбільш популярні в міжнародній практиці додатки для ведення обліку на початок 2018 р. en
dc.language.iso uk en
dc.subject готельно-ресторанний бізнес en
dc.subject готель en
dc.subject ресторан en
dc.subject облік en
dc.title Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі en
dc.title.alternative Features of accounting in the hotel and restaurant business en
dc.type Article en
opu.citation.journal Економіка. Фінанси. Право. en
opu.citation.firstpage 17 en
opu.citation.lastpage 19 en
opu.citation.issue 6'2018 en
opu.staff.id i.a.bashinskaya@opu.ua en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию