eONPUIR

Формування конкурентоспроможності підприємства в сучасних економічних умовах

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Журан, Олена Анатоліївна
dc.contributor.author Zhuran, Elena
dc.contributor.author Журан, Елена Анатольевна;
dc.date.accessioned 2019-04-17T10:39:42Z
dc.date.available 2019-04-17T10:39:42Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Журан О.А. Формування конкурентоспроможності підприємства в сучасних економічних умовах / О. А. Журан // Причорномор. економ. студії. - 2018. - Вип. 35. - С. 62-65. uk
dc.identifier.issn 2524-0900
dc.identifier.issn 2524-0897
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8414
dc.description.abstract У статті розглянуто сучасні тенденції економічного розвитку. Приділено увагу концепції розвитку цифрової економіки. Виділено основні складові сучасної конкурентоспроможності підприємства та принципи побудови стратегії їх конкурентоспроможності. Зроблено акцент на інформаційних технологіях і системах, їх розвитку та впливі на ефективність діяльності підприємств. Підкреслено один із сучасних напрямів ефективної діяльності підприємства, а саме ІТ-аутсорсинг. en
dc.language.iso uk en
dc.publisher Науковий журнал "ПРИЧОРНОМОРСЬКІ ЕКОНОМІЧНІ СТУДІЇ" en
dc.subject конкурентоспроможність en
dc.subject аутсорсинг en
dc.subject інформаційна система en
dc.subject конкурентний потенціал en
dc.subject стратегія конкурентоспроможності en
dc.subject цифрова економіка en
dc.title Формування конкурентоспроможності підприємства в сучасних економічних умовах en
dc.title.alternative Formation of competitiveness of the enterprise in modern economic conditions en
dc.type Article en
opu.kafedra Кафедра економічної кібернетики та інформаційних технологій uk
opu.citation.journal Причорноморські економічні студії en
opu.citation.volume Частина 1 en
opu.citation.firstpage 62 en
opu.citation.lastpage 65 en
opu.citation.issue 35 en
opu.staff.id o.a.juran@opu.ua en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию