eONPUIR

Особливості управління асортиментом харчових продуктів торговельних підприємств України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бас, Валерій Андрійович
dc.contributor.author Бавико, Олександр Євгенович
dc.date.accessioned 2019-10-28T07:46:03Z
dc.date.available 2019-10-28T07:46:03Z
dc.date.issued 2019-09
dc.identifier.citation Бас, В. А. Особливості управління асортиментом харчових продуктів торговельних підприємств України / В. А. Бас, О. Є. Бавико // Сучас. менеджмент економ. систем в координатах парадигми сталого розвитку : матеріали І Міжнарод. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18 верес. 2019 p. / Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2019. - С. 159-160. uk
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8993
dc.language.iso uk en
dc.publisher Одеський національний політехнічний університет en
dc.subject асортимент en
dc.subject харчові продукти en
dc.title Особливості управління асортиментом харчових продуктів торговельних підприємств України en
dc.type Conference proceedings en
opu.kafedra Кафедра підприємництва і торгівлі uk
opu.citation.firstpage 159 en
opu.citation.lastpage 160 en
opu.citation.conference Міжнародна науково–практична конференція «Сучасний менеджмент економічних систем в координатах парадигми сталого розвитку» en
opu.staff.id o.ie.bavuko@opu.ua en
opu.conference.dates 18 вересня 2019 року en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию