eONPUIR

Аналіз стуктури споживання продуктів харчування населенням України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бавико, Олександр Євгенович
dc.date.accessioned 2019-10-28T07:50:59Z
dc.date.available 2019-10-28T07:50:59Z
dc.date.issued 2019-09
dc.identifier.citation Бавико, О. Є. Аналіз стуктури споживання продуктів харчування населенням України / О. Є. Бавико // Сучас. менеджмент економ. систем в координатах парадигми сталого pозвитку : матеріали І Mіжнарод. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18 верес. 2019 p. / Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2019. - С. 154-155. uk
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8994
dc.language.iso uk en
dc.publisher Одеський національний політехнічний університет en
dc.subject продукти харчування en
dc.subject структура споживання en
dc.title Аналіз стуктури споживання продуктів харчування населенням України en
dc.type Conference proceedings en
opu.kafedra Кафедра підприємництва і торгівлі uk
opu.citation.firstpage 154 en
opu.citation.lastpage 155 en
opu.citation.conference Міжнародна науково–практична конференція «Сучасний менеджмент економічних систем в координатах парадигми сталого розвитку» en
opu.staff.id o.ie.bavuko@opu.ua en
opu.conference.dates 18 вересня 2019 року en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию