eONPUIR

Особливості ресторанного бізнесу та їх вплив на порядок ведення бухгалтерського обліку

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Шацкова, Любовь Потаповна
dc.contributor.author Малин, О. Л.
dc.contributor.author Римар, М. М.
dc.date.accessioned 2019-12-02T07:45:56Z
dc.date.available 2019-12-02T07:45:56Z
dc.date.issued 2018-06
dc.identifier.citation Шацкова, Л. П. Особливості ресторанного бізнесу та їх вплив на порядок ведення бухгалтерського облік./ Л. П. Шацкова, О. Л. Малін, М. М. Римар // Обліково-аналіт. забезп. інновац. трансформації економіки України : матеріали ХІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. , 31 трав. - 01 черв. 2018 р. - Одеса: ОНПУ, 2018. - С. 98-101. uk
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9757
dc.language.iso uk en
dc.title Особливості ресторанного бізнесу та їх вплив на порядок ведення бухгалтерського обліку en
dc.type Conference proceedings en
opu.kafedra Кафедра обліку, аналізу і аудиту uk
opu.citation.firstpage 98 en
opu.citation.lastpage 101 en
opu.citation.conference ХII Всеукраїнська науково-практична конференція «Обліково-аналітичне забезпечення інноваційної трансформації економіки України» en
opu.staff.id shatskova@opu.ua en
opu.conference.dates 31 мая - 1 июня 2018 en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию