eONPUIR

Аналіз основних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Зайченко, К.С.
dc.contributor.author Шацков, В.В.
dc.date.accessioned 2019-12-17T08:05:44Z
dc.date.available 2019-12-17T08:05:44Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Зайченко, К. С. Аналіз основних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу України / К. С. Зайченко, В. В. Шацков // Економ. журн. Одес. політехн. ун-ту = Economic journal Odessa polytechnic university. – Одеса, 2018. – № 3 (5). – С. 20–27. uk
dc.identifier.issn 2226-2172
dc.identifier.uri https://economics.opu.ua/ejopu/2018/No3/20.pdf
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9926
dc.description.abstract В даній статті проведено аналіз основних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу України. Проаналізовано основні показники, що характеризують специфіку розвитку ресторанного бізнесу за різними джерелами інформації, зокрема: обсяг реалізованої продукції, кількість підприємств та закладів ресторанного бізнесу. Надана структура закладів ресторанного бізнесу. Виявлено основні фактори впливу на сучасний розвиток ресторанного бізнесу. Досліджено такі фактори, як: ціна, маржа, попит, імпортозаміщення, необхідні інвестиції. Визначено найбільш ефективні напрямки функціонування закладів ресторанного бізнесу, серед них: орієнтованість на середній ціновий сегмент ринку, діяльність з обслуговуванням напоями, виготовлення крафтової продукції та відмова від імпортних товарів. en
dc.description.abstract In this article an analysis of the main development trends in the restaurant business of Ukraine is carried out. The main indicators characterizing the specifics of the restaurant business development on different sources of information are analyzed, in particular: volume of sales, number of enterprises and institutions of restaurant business. The structure of restaurant business institutions is provided. Major factors of influence on modern development of restaurant business are revealed. Such factors as: price, margin, demand, import substitution, necessary investments are researched. The most effective directions of functioning of restaurant business institutions are determined, among them: focus on a market mid-price segment, activity with servicing by drinks, production of craft-products and refusal of import goods. en
dc.language.iso uk en
dc.publisher ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПОЛІТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ en
dc.subject ресторанний бізнес en
dc.subject динаміка en
dc.subject тенденції розвитку en
dc.subject фактори впливу en
dc.subject заклади en
dc.title Аналіз основних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу України en
dc.title.alternative Analysis of the main development trends of restaurant business of Ukraine en
dc.type Article en
opu.kafedra Кафедра обліку, аналізу і аудиту uk
opu.citation.journal Економічний журнал Одеського політехнічного університету en
opu.citation.firstpage 20 en
opu.citation.lastpage 27 en
opu.citation.issue № 3 (5) en
opu.staff.id kate.zay4enko@gmail.com en
opu.staff.id king.viktor99@gmail.com en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию