Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10108
Название: Панькевич О.О. Українська мова: практикум. Навч.-метод. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Авторы: Панькевич, Олена Олександрівна
Панькевич, Елена Александровна
Pankevych, Olena
Ключевые слова: українська мова,
Дата публикации: 2018
Издательство: ФОП Побута
Библиографическое описание: Панькевич, О. О. Українська мова: практикум / М-во освіти і науки України, Одес. нац. політехн. уні-т, Гуманіт. ф-т, каф. Інформац. діяльності та медіа-комунікацій. – Одеса : ОНПУ, 2018. – 112 с.
Краткий осмотр (реферат): Зміст видання відповідає програмі дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)». У практикумі представлено основні теми з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)», питання для контролю, завдання для підготовки до практичних занять та тести для самоконтролю. Матеріал подано у теоретичному та практичному блоках, які допоможуть майбутнім фахівцям набути умінь і навичок професійного спілкування та сприятимуть закріпленню вивченого. Вправи з ключем, мовні загадки і задачі тощо у кожній темі спрямовані на активізацію навчальної діяльності студенів. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів та всіх, хто прагне високої культури спілкування на професійному рівні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10108
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ІДМК

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Українська мова_підручник.docx774.04 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.