Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10321
Название: Народження і згасання культурних локацій міста на прикладі Одеси в контексті урбаністики
Авторы: Щокіна, Олена Петрівна
Щекина, Елена Петровна
Shchokina, Elena
Ключевые слова: культурні локації, урбаністика, сучасне мистецтво, глобалізація,
Дата публикации: Дек-2019
Издательство: ОНПУ
Библиографическое описание: Щокіна, О. Народження і згасання культурних локацій міста на прикладі Одеси в контексті урбаністики / О. Щокіна // Філософія та гуманізм. – 2019. – № 10. – С. 72–82.
Краткий осмотр (реферат): Розвиток урбаністики не тільки в світі, але і у вітчизняній науці особливо актуалізує важливість досліджень культурних локацій Одеси, як значущий і мало вивчений пласт української культури. У статті досліджуються специфічні характеристики культурних локацій Одеси як домінант, що визначають креативність і особливості світогляду, установок і поведінки, культурної ідентичності його жителів. Вивчаються функції культурних локацій і креативного простору Одеси, які займають урбаністичні недіючі простори заводів, фабрик і комбінатів. Розглянуто культурні локації при гуманітарному факультеті Одеського Національного політехнічного університету.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10321
Располагается в коллекциях:Філософія та гуманізм. Випуск 10

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
щекина.pdf248.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.