Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10385
Название: Theoretische Grundlagen der Elektrotechnik
Другие названия: Теоретичні основи електротехніки
Авторы: Volkova, I.
Волкова, І. В.
Matveiko, O.
Матвейко, О. В.
Pietushkova, М.
Пєтушкова, М. С.
Semenova, S.
Семенова, С. І.
Дата публикации: 2017
Издательство: Видавництво "ВМВ"
Библиографическое описание: Volkova, I., Matveiko, O., Pietushkova, M., Semenova, S. (2017). Theoretische Grundlagen der Elektrotechnik, Lehrmaterial für Sprachkundigenausbildung, Studiengang – Elektrotechnik, Odessa, 146 s.
Theoretische Grundlagen der Elektrotechnik : Lehrmaterial für Sprachkundigenausbildung : Studiengang – Elektrotechnik / I. Volkova, O. Matveiko, M. Pietushkova, S. Semenova. - Odessa, 2017. - 146 s.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник призначено для студентів електротехнічних спеціальностей вищих навчальних закладів. Матеріал посібника складаються з спеціальних текстів, які містять важливі фізичні та технічні відомості з електротехніки та відповідні елементарні терміни. Особливістю текстів є те, що вони складаються, в свою чергу, не за принципом повного освітлення даного запитання, а за принципом ознайомлення з основною термінологією і коротким змістом тексту. Однією із важливіших задач посібника є задача підготувати студентів до розуміння оригінальної технічної літератури німецькою мовою за даним фахом та розвинути навики розмовляти німецькою мовою на основні теми, пов'язані з теоретичними основами електротехніки. Може бути корисним аспірантам, інженерам і широкому колу фахівців технічного профілю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10385
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. НМП

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Учебник электротехника.pdf3.15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.