Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10445
Название: Історіографічна та нормативна база для документування діяльності підприємств, що здійснюють ремонт електронного та оптичного устаткування (домофонізації)
Авторы: Лугова, Тетяна Анатоліївна
Сакута, Ганна
Луговая, Татьяна Анатольевна
Luhova, Tetiana
Сакута, Анна
Sakuta, Anna
Ключевые слова: документаційна робота підприємств; послуги встановлення, ремонту та монтажу електронного та оптичного устаткування; технічна документація, історіографія, нормативна база, домофонізація.
Дата публикации: Мар-2020
Издательство: Дніпро : Середняк Т. К.
Библиографическое описание: Лугова, Т. Історіографічна та нормативна база для документування діяльності підприємств, що здійснюють ремонт електронного та оптичного устаткування (домофонізації) / Т. Лугова, Г. Сакута // Акт. питання документознавства та інформ. діяльності: теорії та інновації : матеріали VІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих науковців, м. Одеса, 19-20 берез. 2020 р. / Одес. нац. політехн. ун-т ; Одес. обл. універс. наук. біб-ка ім. М. Грушевського. - Дніпро, 2020. - С. 11-32.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано та узагальнено науково-теоретичну та законодавчо-нормативну базу діяльності підприємств, що здійснюють ремонт електронного та оптичного устаткування. Визначено основні напрямки досліджень у цій галузі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10445
ISSN: 978-617-7822-57-7
Располагается в коллекциях:Статті каф. ІДМК

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Luhova Aktualni-Odesa-2020.pdf883.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.