Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10848
Название: Методи та інструменти управління змінами
Другие названия: Methods and tools of change management
Авторы: Дорошук, Ганна Анатоліївна
Коробчук, Дмитро Миколайович
Doroshuk, Hanna
Korobchuk, Dmytro
Коробчук, Дмитрий Николаевич
Дорошук, Анна Анатольевна
Ключевые слова: зміни, управління змінами, метод, інструмент, організаційна культура, організаційне навчання, організація, що самонавчаеться.
Дата публикации: Май-2020
Библиографическое описание: Дорошук, Г. А. Методи та інструменти управління змінами / Г. А. Дорошук, Д. М. Коробчук // Економіка. Фінанси. Право. - 2020. - № 5/3. - С. 39-42.
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено можливість та необхідність управління змінами в непередбачуваних умовах зовнішнього середовища. Визначено управління змінами як окремий вид управлінської діяльності. Систематизовано види методів та інструментів змін за характером впливу, залежно від термінів реалізації, залежно від об’єктів змін, залежно від моделі підприємства і за характером впливу та доповнено класифікацію методами управління організаційною культурою та методами організаційного навчання в залежності від циклу навчання та об’єкту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10848
Располагается в коллекциях:Статті каф. менеджменту

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
efp 05-3 2020.pdf1.34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.