Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10898
Название: Управління змістом та середовищем проектів реконструкції вагових комплексів з метою оптимізації процесів взаємодії між транспортними засобами та дорогою за допомогою системи «WECOREC»
Авторы: Гур’єв, І. М.
Становська, І. І.
Дата публикации: Янв-2018
Библиографическое описание: Гур’єв, І. М. Управління змістом та середовищем проектів реконструкції вагових комплексів з метою оптимізації процесів взаємодії між транспортними засобами та дорогою за допомогою системи «WECOREC» / І. М. Гур’єв, І. І. Становська // Моделирование в приклад. науч. исслед. : материалы ХХVІ семинара / Одес. нац. политехн. ун-т. – Одесса, 2018. – С. 14–15.
Краткий осмотр (реферат): В нашій державі, як і в усьому цивілізованому світі, спостерігається тенденція підвищення відсотку перевезення вантажів автомобільними шляхами. Але цьому заважає поганий стан наших доріг. За словами глави уряду України, проблему з українськими дорогами реально вирішити за три-п'ять років. Щоправда, за трьох умов: стабільних фінансових вливань; контролю якості ремонту і будівництва доріг і, нарешті, контролю експлуатації доріг. Ключовим елементом останнього пункту є виконання вагових норм. Адже основним фактором руйнування доріг є великовантажні автомобілі. Ми витрачаємо мільярди гривень на будівництво, але транспорт навантажують і перевантажують, руйнуючи таким чином дороги.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10898
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ВММС

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Управління змістом та середовищем проектів реконструкції вагових комплексів з метою оптимізації процесів взаємодії між транспортними засобами та дорогою за допомогою системи «WECOREC».pdfВ нашій державі, як і в усьому цивілізованому світі, спостерігається тенденція підвищення відсотку перевезення вантажів автомобільними шляхами. Але цьому заважає поганий стан наших доріг. За словами глави уряду України, проблему з українськими дорогами реально вирішити за три-п'ять років. Щоправда, за трьох умов: стабільних фінансових вливань; контролю якості ремонту і будівництва доріг і, нарешті, контролю експлуатації доріг. Ключовим елементом останнього пункту є виконання вагових норм. Адже основним фактором руйнування доріг є великовантажні автомобілі. Ми витрачаємо мільярди гривень на будівництво, але транспорт навантажують і перевантажують, руйнуючи таким чином дороги.201.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.