Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11230
Название: Взаємодія стратегічного планування економічного розвитку виробничих підприємств та регіонального маркетингу
Авторы: Некрасова, Любовь Аркадіївна
Некрасова, Любовь Аркадьевна
Nekrasova, Lyubov
Дискіна, Анастасія Аркадіївна
Дискина, Анастасия Аркадьевна
Diskina, Anastasia
Ключевые слова: стратегічне планування
економічний розвиток
виробничі підприємства
регіональний маркетинг
методи стратегічного планування
Дата публикации: 2018
Издательство: ОНПУ
Библиографическое описание: Некрасова, Л. А. Взаємодія стратегічного планування економічного розвитку виробничих підприємств та регіонального маркетингу / Л. А. Некрасова, А.А. Дискіна // Маркетинг і цифрові технології. - 2018. - Т. 2, № 3, - С. 104-118.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто основні передумови переходу до сучасного стратегічного планування розвитку виробничого підприємства, наведено принципи та його основні риси. Досліджено методологію стратегічного планування в системі управління розвитком виробничих підприємств, множина представлених методів та підходів стратегічного планування базується на технологіях аналізу, планування та прогнозування мікро- та макроекономіки. Запропоновано розглядати регіональний маркетинг як механізм подолання дії зовнішніх «стримуючих факторів», що забезпечує конструктивність процесів перетікання ресурсів і капіталів в економічному просторі, а також представлено суб’єктно-об’єктну систематизацію комплексу регіонального маркетингу. Визначено аспекти взаємодії елементів системи стратегічного планування розвитку виробничих підприємств та соціально- економічного розвитку регіону на основі маркетингового підходу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11230
ISSN: 2522-9087 (Print)
2523-434X (Online)
Располагается в коллекциях:Статті кафедри економіки
Том 2 № 3 (2018)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
document (1).pdf804.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.