Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11665
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКупенко, Валерія Юріївна-
dc.contributor.authorКупенко, Валерия Юрьевна-
dc.contributor.authorKupenko, Valeria-
dc.contributor.authorПушкарьов, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorПушкарев, Юрий Николаевич-
dc.contributor.authorPushkarev, Yuri-
dc.date.accessioned2021-06-06T14:32:58Z-
dc.date.available2021-06-06T14:32:58Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКупенко, В. Ю. Аналіз застосування рівняння Марка-Куна-Хаувінка для високомолекулярних фракцій гіалуронової кислоти / В. Ю. Купенко ; наук. керівник Ю. М. Пушкарьов // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ДУОП-магістрантів. - Одеса, 2021. - С. 183-184.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11665-
dc.description.abstractПроведено аналіз рівняння Марка–Куна–Хаувінка для високомолекулярних фракцій гіалуронової кислоти. В результаті проведених досліджень отриманi залежностi наведеної в'язкості від концентрації водних розчинів гіалуронової кислоти, по рівняннях Хаггінса і Кремера, визначені значення характеристичної в'язкості для кожного з заданих значень величин молекулярних мас і розраховані константи рівняння Марка-Куна-Хаувінка.en
dc.description.abstractПроведен анализ уравнения Марка-Куна-Хаувинка для высокомолекулярных фракций гиалуроновой кислоты. В результате проведенных исследований получены зависимости приведенной вязкости от концентрации водных растворов гиалуроновой кислоты, по уравнениям Хаггинс и Кремера, определены значения характеристической вязкости для каждого из заданных значений величин молекулярных масс и рассчитаны константы уравнения Марка-Куна-Хаувинка.en
dc.description.abstractThe analysis of the Mark – Kuhn – Hauwink equation for macromolecular fractions of hyaluronic acid is performed.As a result of the research, the dependences of the reduced viscosity on the concentration of aqueous solutions of hyaluronic acid were obtained from the Huggins and Kremer equations, the values of the characteristic viscosity for each of the given valuesof molecular weights were determined and the constants of the Mark-Kuhn-Hauwink equation were calculated.en
dc.language.isouken
dc.publisherОдеса: [б. в.]en
dc.subjectгіалуронова кислота (ГК)en
dc.subjectхарактеристична в'язкістьen
dc.subjectрозчини рівняння Марка-Куна-Хаувінкаen
dc.subjectсередня молекулярна масаen
dc.subjectгиалуроновая кислота (ГК)en
dc.subjectхарактеристическая вязкостьen
dc.subjectрастворы уравнения Марка-Куна-Хаувинкаen
dc.subjectсредняя молекулярная массаen
dc.subjecthyaluronic acid (НА)en
dc.subjectcharacteristic viscosityen
dc.subjectequivalent to Mark-Kuhn-Hauvinken
dc.subjectaverage molecular weighten
dc.titleАналіз застосування рівняння Марка-Куна-Хаувінка для високомолекулярних фракцій гіалуронової кислотиen
dc.title.alternativeАнализ применения уравнения Марка-Куна-Хаувинка для высокомолекулярных фракций гиалуроновой кислотиen
dc.title.alternativeАnalysis of the application of the Mark-Kuhn -Hauvinka equation for high molecular weight fractions of hyaluronic aciden
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра органічних и фармацевтичних технологійuk
opu.citation.firstpage183en
opu.citation.lastpage184en
opu.citation.conferenceСучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантівen
opu.citation.issue56en
opu.staff.idy.m.pushkarov@opu.uaen
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. фармації
Тези доповідей 56-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
183-184-Pushkarev-Kupenko.pdf539.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.