Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11962
Название: Методичні рекомендації «Застосування ігрового методу на заняттях з легкої атлетики»
Авторы: Смолякова, Ірина Дмитрівна
Смолякова, Ирина Дмитриевна
Smolyakova, Irina
Подгорна, Вікторія Віталіївна
Подгорная, Виктория Витальевна
Podgornaya, Victoria
Фідірко, Марина Олександрівна
Фидирко, Марина Александровна
Fidirko, Marina
Дата публикации: 2021
Издательство: Одеса: Одеська політехніка
Библиографическое описание: Смолякова, І. Д., уклад. Методичні рекомендації «Застосування ігрового методу на заняттях з легкої атлетики» : для здобувачів предметної спец. 014.11 Середня освіта «Фіз. культура» очної і заоч. форми навчання / уклад. І. Д. Смолякова, В. В. Подгорна, М. О. Фідірко ; Держ. ун-т "Одес. політехніка". – Одеса, 2021. – 32 с.
Краткий осмотр (реферат): Працездатність студентів в умовах учбового процесу та позаучбовий час підвищується при використанні спортивно-ігрового методу і, зокрема, рухливих ігор. Вони доступні широкому колу тих, що займаються. Застосування спеціально спрямованих рухливих ігор, які динамічно відповідають спортивній руховій діяльності, дає помітний ефект не лише при загальній, але й при спеціальній фізичній підготовці. В навчально-тренувальному процесі студентів рухливі ігри можна використовувати для навчання і вдосконалення спортивної техніки, тактичної підготовки, розвитку рухових якостей, активізації уваги і розумових здібностей. У методичних рекомендаціях наводиться опис ігор, які сприяють розвитку техніки бігу, вмінню правильно виконувати старт, фінішне прискорення, передавати естафету, долати перешкоди. У подальших розділах підібрані ігри, спрямовані на вдосконалення техніки розгону, освоєння відштовхування і приземлення в стрибках, а також ігри, що удосконалюють навички метання і штовхання. Крім того, рухливі ігри згруповані для розвитку загальної фізичної підготовленості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11962
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. ФВС

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
мет-смол.docx84.5 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.