Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12030
Название: Методичнi вказiвки до проведення практичних робiт з дисциплiни «Основи фінансування та кредитування в енергетиці»
Авторы: Кандєєва, Віра Валеріївна
Кандеева, Вера Валерьевна
Kandieieva, Vira
Ключевые слова: фінансування та кредитування
Дата публикации: 30-Авг-2021
Издательство: Державний університет "Одеська політехніка"
Библиографическое описание: Кандєєва, В. В., уклад. Методичні вказівки до проведення практичних робіт з дисципліни «Основи фінансування та кредитування в енергетиці» : для студентiв першого (бакалавр.) рівня освіти по спец. – 144 Теплоенергетика зі спеціалізації – Теплоенергетика та менеджмент енергозбереження / уклад. В. В. Кандєєва ; Держ. ун-т «Одес. політехніка». – Одеса, 2021. – 29 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки розроблені з метою забезпечення високого рівня знань та практичних навичок в області фінансових і кредитних відносин у енергетичної галузі. У процесі вивчення курсу студенти знайомляться з необхідними термінами, поняттями, принципами та методами організації фінансових і кредитних відносин, отримують уявлення про структуру фінансової, кредитної, валютної та податкової систем, взаємодії їх елементів та застосування в енергетичної галузі. Мета практичних занять – організація детального розгляду окремих практичних положень дисципліни; формування вмінь та навичок їх практичного застосування шляхом виконання здобувачами індивідуальних завдань. В ході практичних занять відбувається розширення, поглиблення й деталізація знань, отриманих здобувачами на лекціях та в процесі самостійної роботи і спрямованих на підвищення рівня засвоєння навчального матеріалу, надати знання і навички практичної роботи у фінансовій та кредитній сфері енергетичної галузі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12030
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ТЕСЕТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МВ практика Основи фінансування та кредитування в енергетиці.pdf1.01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.