Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12115
Название: Методичні рекомендації з написання реферативних робіт та їх тематика з дисципліни «Міжкультурні комунікації: культура і влада»
Другие названия: Guidelines on Writing Abstracts and Their Themes from the discipline "Intercultural Communications: Culture and Government"
Методические рекомендации по написанию рефераьтвных работ и их тематика по дисциплине «Межкультурные коммуникации: культура и власть»
Авторы: Кудлай, Irina Vladimirovna
Кудлай, Ирина Владимировна
Kudlay, Irina
Білоусов, Олександр Сергійович
Белоусов, Александр Сергеевич
Bilousov, Oleksandr
Дата публикации: 2021
Издательство: Одеса: ДУ «Одеська політехніка»
Библиографическое описание: Кудлай, І. В., уклад. Методичні рекомендації з написання реферативних робіт та їх тематика з дисципліни «Міжкультурні комунікації: культура і влада» : для здобувачів вищ. освіти спец. 291 «Міжнарод. відносини, сусп. комунікації та регіон. студії» ІІ курсу ІV семестру денної форми навч. / уклад. І. В. Кудлай, О. С. Білоусов ; Держ. ун-т «Одес. політехніка». - Одеса, 2021. - 34 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації є частиною навчально-методичного комплексу з дисципліни «Міжкультурні комунікації: культура і влада», який включає робочу навчальну програму, методичні рекомендації та завдання щодо виконання практичних занять, самостійної роботи тощо. Методичні рекомендації до виконання реферативної роботи з дисципліни призначено для здобувачів вищої освіти гуманітарного спрямування загалом та для здобувачів за освітньо-професійною програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12115
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. МВП

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MVРР МК КіВ 291 2021.pdfМетодичні рекомендації до виконання реферативної роботи з дисципліни призначено для здобувачів вищої освіти гуманітарного спрямування загалом та для здобувачів за освітньо-професійною програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».959.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.