Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12117
Название: Методичні рекомендації з написання реферативних робіт та їх тематика з дисципліни «Зовнішня політика країн СНД»
Другие названия: Methodical Instructions on Writing Abstracts and Their Themes from the discipline "Foreing Policy of the Cis Countries"
Методические указания по написанию реферативных работ и их тематика по дисциплине «Внешняя политика страан СНГ»
Авторы: Білоусов, Олександр Сергійович
Белоусов, Александр Сергеевич
Belousov, Oleksandr
Кудлай, Ірина Володимирівна
Кудлай, Ирина Владимировна
Kudlaу Irina
Дата публикации: 2021
Издательство: Одеса: ДУ «Одеська політехніка»
Библиографическое описание: Білоусов, О. С., уклад. Методичні рекомендації з написання реферативних робіт та їх тематика з дисципліни «Зовнішня політика країн СНД» : для здобувачів вищ. освіти спец. 291 «Міжнарод. відносини, сусп. комунікації та регіон. студії» ІІІ курсу V семестру денної форми навч. / уклад. О. С. Білоусов, І. В. Кудлай ; Держ. ун-т «Одес. політехніка». - Одеса, 2021. - 33 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації є частиною навчально-методичного комплексу з дисципліни «Зовнішня політика країн СНД», який включає робочу навчальну програму, методичні рекомендації та завдання щодо виконання практичних занять, самостійної роботи тощо. Методичні рекомендації до виконання реферативної роботи з дисципліни призначено для здобувачів вищої освіти гуманітарного спрямування загалом та для здобувачів за освітньо-професійною програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12117
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. МВП

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MVРР ЗП СНД 2021_.pdfМетодичні рекомендації до виконання реферативної роботи з дисципліни призначено для здобувачів вищої освіти гуманітарного спрямування загалом та для здобувачів за освітньо-професійною програмою «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».902.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.