Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12210
Название: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи по курсу “Комп’ютерні технології в наукових дослідженнях”
Авторы: Брем, Володимир Вікторович
Брем, Владимир Викторович
Brem, Volodymyr
Макаров, Олексій Вікторович
Макаров, Алексей Викторович
Makarov, Oleksiy
Борщ, Олександр Анатолійович
Борщ, Александр Анатолиевич
Borshch, Oleksandr
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Брем, В. В., уклад. Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи по курсу “Комп’ютерні технології в наукових дослідженнях” : для здобувачів вищ. освіти за спец. 161 – Хім. технології та інженерія / уклад. В. В. Брем, О. В. Макаров, О. А. Борщ ; Нац. ун-т "Одес. політехніка". – Одеса, 2022. – 32 с.
Краткий осмотр (реферат): В методичних вказівках проведено розбір виконання командою iXTF тестового завдання за методологією “5G” на тренінгах чемпіонату WorldSkills Asia 2021 (далі за текстом WSA2021) у розділі “Industrial design techoligy”, продемонстровано створення цифрового прототипа та автоматизація документування за проектом, складання презентації та публікація проекту до web. Методичні вказівки призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 161 – Хімічні технології та інженерія.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12210
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ХТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MU_RGR_KTND.pdf4.19 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.