Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12280
Название: Надійність технічних систем
Авторы: Савєльєва, Оксана Степанівна
Савельева, Оксана Степановна
Savelieva, Oksana
Ключевые слова: формування комплексу знань
структурні схеми
Галузеве машинобудування
Вища математика
Матеріалознавство
Деталі машин
Дата публикации: 2021
Издательство: Одеса, ОП
Библиографическое описание: Конспект лекцій з дисципліни «НАДІЙНІСТЬ ТЕХНІЧНИХ СИСТЕМ» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Укладач: Савєльєва О. С. Одеса: «Одеська політехніка». 2021. – 109 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни є формування комплексу знань щодо методів теоретичної та практичної оцінки рівня надійності технічних об’єктів різного рівня складності для подальшого їх практичного застосування при розв’язанні прикладних задач. Задачі дисципліни. Для досягнення мети вивчення дисципліни здобувачі повинні опанувати базовими поняттями теорії надійності, методами теоретичних розрахунків та прогнозування рівня надійності технічної системи на всіх стадіях її життєвого циклу, застосовувати закони розподілу ймовірності безвідмовної роботи, навчитися будувати структурні схеми для визначення надійності, вибору сучасних методів забезпечення надійної роботи обладнання нафтогазохімічної галузі та підприємств будівельних матеріалів. Дисципліна «Надійність технічних систем» є однією з завершальних у системі підготовки бакалаврів за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Вона узагальнює набуті здобувачами знання у галузі розрахунку та проектування обєктів галузевого машинобудування, технології їх виготовлення, діагностування та ремонту та поширює їх в напрямку встановлення показників якості машин та обладнання як складних технічних систем та їх розрахунку, що базуються на сучасних математичних моделях і методах. Дисципліна базується на знаннях, отриманих при вивченні таких дисциплін, як «Вища математика», «Деталі машин», «Матеріалознавство». Дисципліна має націлити майбутніх професіоналів на осмислене і творче застосування отриманих знань в їх практичній діяльності. Він стане в пригоді для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти: денної форми здобуття вищої освіти до поточного та першого модульного контролів, заочної форми здобуття вищої освіти – для виконання контрольної роботи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12280
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ІТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КЛ Надійність-2021.pdf4.2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.