Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12322
Название: Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Моделювання та розрахунок конструкцій в CAD/CAE системах»
Другие названия: Methodical Instructions for Implementation Laboratory Work in the Discipline "Design and Calculation of Structures in CAD/CAE Systems"
Методические указания по выполнению лабораторных работ по дисциплине "Моделирование и расчет в CAD/CAE системах"
Авторы: Бажанова, Анастасія Юріївна
Бажанова, Анастасия Юрьевна
Bazhanova, Anastasiia
Кравчук, Василь Степанович
Кравчук, Василий Степанович
Kravchuk, Vasil
Хамрай, Вадим Вікторович
Хамрай, Вадим Викторович
Khamrai, Vadim
Ключевые слова: CAD/CAE
SolidWorks
метод кінцевих елементів
Дата публикации: 31-Авг-2021
Библиографическое описание: Бажанова, А. Ю., уклад. Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Моделювання та розрахунок конструкцій в CAD/CAE системах» : для здобувачів першого (бакалавр.) рівня освіти з спец. 133 Галузеве машинобудування, 131 Приклад. механіка / уклад. А. Ю. Бажанова, В. С. Кравчук, В. В. Хамрай ; Держ. ун-т «Одес. політехніка». – Одеса, 2021. – 207 с..
Краткий осмотр (реферат): Поява сучасних швидкодіючих комп'ютерів із великим обсягом пам'яті відкрила найширші можливості чисельного аналізу різних систем. Численні методи розрахунку базуються на методі дискретизації системи, що розглядається, за допомогою якого безперервна математична модель системи апроксимується дискретною моделлю, що має кінцеве число ступенів свободи. Існує досить велика кількість методів чисельної дискретизації, у тому числі зазначимо такі: • метод кінцевих елементів (МКЕ); • метод граничних елементів (МГЕ); • метод кінцевих різниць (МКР); • метод кінцевих обсягів (МКО); • метод сіток. Цей список можна продовжити, однак ці методи є основними. В даний час безумовним лідером чисельного аналізу є метод кінцевих елементів (МКЕ), але не можна не відзначити і стрімко зростаючу роль методу граничних елементів. Алгоритм методу кінцевих елементів реалізується в багатьох програмних комплексах, ми розглянемо його застосування в комплексі SolidWorks.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12322
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. ДММОМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МОДЕЛЮВАННЯ ТА РОЗРАХУНОК КОНСТРУКЦІЙ В CADCAE СИСТЕМАХ.docМетодичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Моделювання та розрахунок конструкцій в CAD/CAE системах» для здобувачів першого(бакалаврського) рівня освіти з спеціальності 133 Галузеве машинобудування, 131 Прикладна механіка.97.9 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.