Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12448
Название: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра
Авторы: Левинський, Олександр Сергійович
Левинский, Александр Сергеевич
Levinsky, Alexander
Огієнко, Марина Станіславівна
Огиенко, Марина Станиславовна
Ogienko, Maryna
Волков, Олександр Арнольдович
Волков, Александр Арнольдович
Volkov, Alexander
Паленний, Юрій Григорович
Паленный, Юрий Григорьевич
Palenny, Yuriy
Голофєєва, Марина Олександрівна
Голофеева, Марина Александровна
Golofeeva, Marina
Дата публикации: 2021
Издательство: Одеса: ДУ «Одеська політехніка»
Библиографическое описание: Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітньо професійна програма «Метрологія та менеджмент якості»/ Авт: О.С. Левинський, М.С. Огієнко,О.А. Волков, Ю.Г. Паленний, М.О. Голофєєва. – Одеса: ДУ «Одеська політехніка», 2021. – 35 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота (КР) – заключний етап підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, який проводиться після проходження переддипломної практики. Мета КР – систематизація і закріплення теоретичних знань і практичних навичок, якими повинен володіти бакалавр зі спеціальності 152 «Метрологія та інформаційновимірювальна техніка», за освітньо-професійною програмою «Метрологія та менеджмент якості», і підтвердження компетенції та здатності подальшого навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. У зв'язку з цим варто підкреслити, що КР – це особливий вид роботи, який не може зводитися до курсового проектування з окремої дисципліни, віна носить комплексний характер і містить у собі завдання з декількох дисциплін. Специфіка КР у тому, що ця форма навчальної роботи свого роду еквівалент іспитів з декількох дисциплін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12448
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. ЦТІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МУ к выполнению ДКР баклавра метролога.pdf1.53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.