Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12449
Название: Методичні вказівки до виконання виробничої та переддипломної роботи
Авторы: Левинський, Олександр Сергійович
Левинский, Александр Сергеевич
Levinsky, Alexander
Волков, Олександр Арнольдович
Волков, Александр Арнольдович
Volkov, Alexander
Тіхенко, Валентин Миколайович
Тихенко, Валентин Николаевич
Tikhenko, Valentin
Дата публикации: 2021
Издательство: Одеса: Одеська політехніка
Библиографическое описание: Методичні вказівки до виконання виробничої та переддипломної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітньо-професійна програма «Метрологія та менеджмент якості» / Авт: О.С. Левинський, О.А. Волков, В.М. Тіхенко. – Одеса: ДУ «Одеська політехніка», 2021. – 16 с.
Краткий осмотр (реферат): Однією з важливих вимог щодо підготовки кваліфікованих фахівців у галузі метрології та метрологічного забезпечення є проходження здобувачами виробничої та переддипломної практики на підприємствах, науково-дослідних організаціях, установах, лабораторіях. На цих практиках здобувачі знайомляться з організаційною структурою підприємств чи організацій, з виробничими процесами та нормативно-технічною документацією. Обидва види практик мають багато загальних процедур, але відрізняються кінцевими результатами. Так, матеріали, зібрані за час проходження виробничої практики, можуть використовуватися при виконанні курсових робіт з дисциплін. На підставі матеріалів, зібраних під час проходження переддипломної практики, виконується кваліфікаційна робота бакалавра. До проходження практики допускаються здобувачі, які прослухали теоретичний курс та успішно здали всі, передбачені навчальним планом спеціальності та освітньої програми форми підсумкового контролю (екзамени, заліки та курсові роботи).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12449
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. ЦТІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021 МУ к выполнению производственной_преддипломной практики.pdf1.25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.