Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12484
Название: Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови
Авторы: Борисенко, Тетяна Іллівна
Савлук, Анастасія Олексіївна
Дрожжина, Ірина Сергіївна
Borisenko, Tatiana
Savluk, Anastasia
Drozhzhina, Irina
Дата публикации: 2022
Издательство: Одеса: ОП
Библиографическое описание: Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови за спеціальністю 014.11 Фізична культура для здобувачів І курсу / уклад. : Борисенко Т. І., Савлук А. О., Дрожжина І. С.– Одеса : Одес. політехніка, 2022. - 52 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою «Методичних вказівок» є формування впродовж 78 годин аудиторних занять у здобувачів (вхідний рівень володіння мовою – В1) вмінь та навичок читання за тематикою спеціальності 014.11 Фізична культура на І курсі навчання ІМІ (вихідний рівень володіння мовою – В2). За рахунок тренування і виконання читання текстів здобувачі зможуть досягти практичного володіння англійською мовою за фахом.
«Методичні вказівки» забезпечують підготовку до спілкування англійською мовою для спеціальних цілей, а саме – оволодіння лексичними, граматичними і стилістичними навичками, а також умінням читати, переписуватися, перекладати, конспектувати англомовну інформацію наукового функціонального стилю, що передбачено вимогами Програми вивчення іноземних мов у нефілологічному ВНЗі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12484
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. УМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
IМІ-FK2022.docx108.24 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.