Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12514
Название: Навчальний посібник з дисципліни «Основи інформаційних технологій та программування»
Авторы: Губар, Лілія Борисівна
Лужанська, Ганна Вікторівна
Ключевые слова: Інформатика
Програмування
Дата публикации: 8-Апр-2022
Библиографическое описание: Губар, Л. Б. Навчальний посібник з дисципліни «Основи інформаційних технологій та программування» Державного університету «Одеська політехніка» за освітньою програмою 144 Теплоенергетика / уклад. : Л. Б. Губар, Г. В. Лужанська. - Одеса : ДУОП, 2022. – 282 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник призначений для вивчення дисципліни «Основи інформаційних технологій та програмування», яка є основною для формування практичних знань і навичок здобувачів зі спеціальності 144-«Теплоенергетика ». Даний курс спирається на отримані теоретичні знання здобувачами з дисципліни «Основи інформаційних технологій та програмування» і призначений для формування у здобувачів бакалавру спеціальності 144 - «Теплоенергетика» науково обґрунтованого підходу до алгоритмізації математичних задач та розробки програмних продуктів з використанням сучасних технологій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12514
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ТЕСЕТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
(навч. посібник ІНФОРМАТИКА от 31.03.22р.).pdf3.15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.