Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12521
Название: Методичні вказівки з виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Теплова ізоляція в системах енергопосточання »
Авторы: Губар, Лілія Борисівна
Губарь, Лилия Борисовна
Hubar, Liliia
Климчук, Олександр Андрійович
Климчук, Александр Андреевич
Klymchuk, Oleksandr Andriiovych
Ключевые слова: Теплове навантаження, теплоспоживання, теплова ізоляція,
теплові потоки, питомі витрати, норми витрат
Дата публикации: 18-Апр-2022
Издательство: Одеса, ДУ "Одеська політехника"
Библиографическое описание: Губар, Л.Б., Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Теплова ізоляція в системах енергопостачання»: для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти зі спец. – 144 Теплоенергетика, ОП - Теплоенергетика та менеджмент енергозбереження / уклад. : Л.Б. Губар, О.А. Климчук ; Держ. ун-т "Одес. політехніка". – Одеса, 2022. – 75 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки з розрахунково-графічної роботи містять практичні аспекти для опанування дисципліни «Теплова ізоляція в системах енергопосточання». Розглянуто приклади розрахунку теплової мережі різних мікрорайонів міст України. Розрахунков-графічна робота передбачає поглиблене вивчення лекційного матеріалу та опанування навичками практичного втілення теоретичних положень при вирішенні таких питань, як визначення теплового навантаження забудови мікрорайону міста, розрахунок теплової мережі вибір та впровадження новітніх технологій.Метою виконання розрахункової графічної роботи є набуття навичок з основ проектування теплових мереж, навчитися використовувати нормативно-технічну літературу з дотриманням вимог ДБН, ДСТУ, ДНАОП та інших нормативних матеріалів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12521
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ТЕСЕТ



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.