Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12553
Название: Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови «Менеджмент туризму та гостинності» для студентів І курсу Інституту економіки та менеджменту (ІЕМ)
Авторы: Андрейкова, Ірина Богданівна
Andreykova, Irina
Шапа, Людмила Миколаївна
Shapa, Ludmila
Михайлюк, Сергій Леонідович
Mikhailyuk, Sergey
Мікешова, Галина Павлівна
Mikeshova, Galina
Дата публикации: 2022
Издательство: Одеса: ОП
Библиографическое описание: Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови «Менеджмент туризму та гостинності» для студентів І курсу Інституту економіки та менеджменту (ІЕМ) за спец. - 073 Менеджмент / уклад. : І. Б. Андрейкова, Л. М. Шапа, С. Л. Михайлюк, Г. П. Мікешова. - Одеса : НУ ОП, 2022. - 73 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою “Методичних вказiвок” для самостійної роботи студентів є формування впродовж 60 годин самостійної роботи (вхідний рівень володіння мовою – В1) вмiнь та навичок читання за тематикою спеціалізації 073 “Менеджмент туризму та гостинності” на І курсі навчання Інституту економіки та менеджменту (ІЕМ) з англійської мови (вихідний рівень володіння мовою – В2). За рахунок тренування і виконання читання текстів і комунікативних завдань студенти зможуть досягти практичного володіння англійською мовою за фахом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12553
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ІМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV-Andreykova-2022.doc480.5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.