Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12786
Название: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт з дисципліни «Аналітична хімія з інструментальними методами аналізу» Частина 2. Оптичні методи аналізу. Методи розділення та концентрування
Авторы: Ракіпов, Ільдар Марсович
Ракипов, Ильдар Марсович
Rakipov, Ildar
Цимбал, Ігор Петрович
Цымбал, Игорь Петрович
Tsymbal, Igor
Пономарьова, Любов Анатоліївна
Пономарёва, Любовь Анатольевна
Ponomaryova, Lubov
Ключевые слова: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Аналітична хімія з інструментальними методами аналізу»
Дата публикации: 21-Июн-2022
Библиографическое описание: Ракіпов, І. М. Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Аналітична хімія з інструментальними методами аналізу». Частина ІІ. Оптичні методи аналізу. Методи розділення та концентрування для студентів всіх спеціальностей ІХТФ / уклад. : І. М. Ракіпов, І. П. Цимбал, Л. А. Пономарьова. - Одеса : НУ Одеська політехніка, 2022. - 39 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інструментальні методи хімічного аналізу» Частина ІІ. Оптичні методи аналізу. Методи розділення та концентрування призначені для здобувачів вищої освіти 2 курсу, рівня підготовки бакалавр які навчаються за спеціальностями 161 Хімічні технології та інженерія, 226 Фармація, промислова фармація. Коротко викладені теоретичні основи оптичних методів аналізу та методів розділення та концентрування та приведені 10 лабораторних робот (фотометрія та емісійний методи; екстракція та хроматографія).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12786
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. фармації



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.