Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12831
Название: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни “Сучасні методи обробки покрить”
Авторы: Дерев`янченко, Олександр Георгійович
Derevianchenko, Oleksandr
Дата публикации: 2022
Издательство: Одеса: ОП
Библиографическое описание: Дерев’янченко, О. Г., уклад. Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни “Сучасні методи обробки покрить” : по спец. 132 – Матеріалознавство / уклад. О. Г. Дерев’янченко. – Одеса, 2022. – 51 с.
Краткий осмотр (реферат): Лабораторні роботи з дисципліни «Сучасні методи обробки покрить» за змістом мають своєю метою ознайомити студентів з різноманітними технологіями, режимами і устаткуванням для обробки різанням конструкційних матеріалів та покриттів; поглибити теоретичні і практичні знання по вибору раціонального обладнання для реалізації вищеназваних процесів, що є основою для кращого засвоювання знань, одержаних на лекційних заняттях. Внаслідок проведення лабораторних занять студент повинен: - навчитися самостійно відтворювати і аналізувати вивчені явища; - вміти порівнювати результати експериментів з теорією; - опанувати елементарні методи обробки результатів лабораторних досліджень; - придбати навики роботи у лабораторії, вірно поводитися з механічними і електричними приборами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12831
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. МІМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МУ_ЛАБ РАБ_СМОП-н.doc10.88 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.