Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12976
Название: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи по курсу "Комп'ютерні технології в галузі"
Авторы: Макаров, Олексій Вікторович
Макаров, Алексей Викторович
Makarov, Oleksiy
Брем, Володимир Вікторович
Брем, Владимир Викторович
Brem, Volodymyr
Борщ, Олександр Анатолійович
Борщ, Александр Анатолиевич
Borshch, Oleksandr
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Макаров, О.В. Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи по курсу "Комп'ютерні технології в галузі" для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 161 – Хімічні технології та інженерія / уклад. : О. В. Макаров, В. В. Брем, О. А. Борщ ; Нац. ун-т "Одес. політехніка". – Одеса, 2022. – 45 с.
Краткий осмотр (реферат): У методичних вказівках проведено розбір виконання командою iXTF тестового завдання з методології "5D" на тренінгах чемпіонату WorldSkills Asia 2021 (далі за текстом WSA2021) у розділі "Industrial design techoligy", продемонстровано створення цифрового прототипу та автоматизація документування за проектом, складання підсумкової презентації та публікація проекту у WEB. Дано описи стадій виконання РГР та наведено рекомендації щодо стратегій та інструментарію до кожного етапу для успішного самостійного виконання завдань. Методичні вказівки призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 161 – Хімічні технології та інженерія.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12976
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ХТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MU_RGR_KTG.pdf5.54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.