Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13087
Название: Математичне моделювання та розпізнавання музичних нот
Другие названия: Mathematical modeling and recognition of musical notes
Авторы: Лавріненко, Яна Олексіївна
Lavrinenko, Yana
Дата публикации: 2021
Издательство: Одеса : "Одеська політехніка"
Библиографическое описание: Лавріненко Я. О. Дослідження енерго-орієнтованої контролепридатності багатооперандного додавача — кваліфікаційна робота магістра / Я. О. Лавріненко ; наук. кер. К. В. Защелкін. - Одеса : ОНПУ, 2021. - 64 с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі вирішено завдання підвищення якості розпізнавання нот, що звучать у вокальному виконанні за рахунок розробки методу ідентифікації сегментів з різкою зміною частоти основного тону. Зроблено огляд існуючих методів та алгоритмів розпізнавання нот, у тому числі визначення частот основного тону. Було визначено, що існуючі алгоритми аналізу частоти основного тону не застосовуються до вокальних виконань з 2 причин: високий відсоток грубих помилок та обмеження смуги дослідження діапазоном до 400 Гц. Описано алгоритм розпізнавання нот, що складається з етапу ідентифікації нот у кожний момент часу з їхньою наступною сегментацією на підставі мінімальної значення тривалості звучання ноти. Як мінімальний розбіжності в алгоритмі був використаний облік мінімальної тривалості звучання ноти.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13087
Располагается в коллекциях:Роботи бакалаврів та магістрів каф. КІСМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лавріненко Я.О.pdf3.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.