Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13095
Название: Дослідження та розробка система підтримки прийняття рішень для підприємства
Другие названия: Research and development of a decision support system for the enterprise
Авторы: Баранов, Антон Дмитрови
Baranov, Anton
Дата публикации: 29-Дек-2021
Библиографическое описание: Баранов А. Д. Дослідження та розробка система підтримки прийняття рішень для підприємства — кваліфікаційна робота магістра / А. Д. Баранов ; наук. кер. О. В. Дрозд. - Одеса : ОНПУ, 2021. - 72 с.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна структура корпоративних мереж все більш ускладнюється, як у напрямі моніторингу трафіку, так і у напрямі використання різного устаткування. Тому системному адміністратору важко прийняти рішення, так як він повинен вивчити велику кількість даних про різні факти, які бувають не пов'язані один з одним, за короткий проміжок часу. Це призвело до появи мультиагентних систем. Мультиагентна система допомагає приймати рішення при роботі з завданнями, які не мають чіткої структури або мають кілька критеріїв. Для створення мультиагентної системи потрібно вивчити багато дисциплін, таких як теорії штучного інтелекту, бази даних, методи імітаційного моделювання тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13095
Располагается в коллекциях:Роботи бакалаврів та магістрів каф. КІСМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Баранов А.Д.pdf1.15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.