Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13114
Название: Машини та технологічне обладнання
Авторы: Гугнін, Володимир Павлович
Оборський, Геннадій Олександрович
Голобородько, Ганна Михайлівна
Дата публикации: 2022
Издательство: Одеса: Одеська політехніка
Библиографическое описание: Машини та технологічне обладнання. Конспект лекцій для бакалаврів спеціальності: 131 – «Прикладна механіка» / укладачі: В. П. Гугнін, Г. О. Оборський, Г. М. Голобородько. – Одеса: «Одеська політехніка», 2022. – 147 с.
Краткий осмотр (реферат): Викладено методику аналізу і синтезу кінематики металорізальних верстатів на основі схем взаємозв'язку рухів робочих органів верстатів у процесі формоутворення оброблюваних деталей. Такі схеми, іменовані структурними, дозволяють розглядати принципи дії верстатів поза залежністю від їхніх конкретних конструкцій, що важливо як для вивчення верстатів, так і для їхнього проектування. Наведені описи основних типів верстатного устаткування і промислових роботів, що застосовуються у сучасному машинобудівному виробництві. Надані завдання для виконання задач контрольних робіт для студентів заочної форми навчання. Конспект лекцій становить короткий виклад дисципліни «Металорізальні верстати» і призначений для студентів - бакалаврів напрямку “Інженерна механіка” очної та заочної форм навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13114
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ЦТІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Конспект МТО фін.pdf3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Витяг інститут конспект.pdf60.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.