Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13412
Название: Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Комунікації в сфері державного управління і місцевого самоврядування»
Авторы: Попов, Микола Петрович
Тодорова, Ольга Леонтіївна
Popov, Mykola
Попов, Николай Петрович
Todorova, Olha
Тодорова, Ольга Леонтьевна
Ключевые слова: Методичні вказівки до самостійної роботи
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Комунікації в сфері державного управління і місцевого самоврядування» для здобувачів денної та заочної форми навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / уклад. : М. П. Попов, О. Л. Тодорова / Нац. ун-т " Одес. політехніка", Ін-т публ. служби та упр. Каф. публ. упр. та регіоналістики. – Одеса, 2022. - 23 с.
Краткий осмотр (реферат): У методичних вказівках до самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Комунікації в сфері державного управління і місцевого самоврядування» для здобувачів денної та заочної форми спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» відображені цілі та задачі написання завдань, дана характеристика структури завдань, порядок їх виконання, основні вимоги щодо оформлення завдань та їх захисту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13412
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. ПУР

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КСДУМС. Вказівки до самостійної та контрольної роботи.pdf884.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.