Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13499
Название: Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу «Промислова технологія і упаковка фармацевтичних препаратів»
Авторы: Марченко, Світлана Іванівна
Марченко, Светлана Ивановна
Marchenko, Svitlana
Дата публикации: 2023
Издательство: Одеса : "Одеська політехніка"
Библиографическое описание: Марченко, С. І. Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу «Промислова технологія і упаковка фармацевтичних препаратів» для студентів спеціальності 226 Фармація, промислова фармація / уклад. С. І. Марченко ; Нац. ун-т "Одес. політехніка". - Одеса, 2023 -51 с.
Краткий осмотр (реферат): В основу лабораторних занять з промислової технології фармацевтичних препаратів покладено принцип самостійної роботи студентів, який вимагає попередньої теоретичної підготовки з виконуючих робіт. Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу «Промислова технологія та упаковка фармацевтичних препаратів» включають короткий теоретичний матеріал з приготування препаратів з рослинної сировини, а також різних лікарських форм. До кожного заняття дані методики отримання лікарських препаратів і контрольні питання для самопідготовки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13499
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МВ пту.docx842.75 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.