Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13622
Название: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт по дисципліні "Програмне забезпечення комп'ютерного проектування" (модуль 1 семестр 3) для здобувачів всіх форм навчання спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»
Авторы: Тігарєв, Володимир Михайлович
Кіркопуло, Катерина Григорівна
Лопаков, Олексій Сергійович
Tigarev, Volodimyr
Kirkopulo, Kateryna
Lopakov, Oleksii
Ключевые слова: САПР
3D моделювання
Дата публикации: 26-Авг-2022
Издательство: Кафедра інформаційних технологій проєктування та дизайну
Библиографическое описание: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт по дисципліні «Програмне забезпечення комп'ютерного проектування» модуль 1 семестр 3 для здобувачів всіх форм навчання спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» / Укл.: В.М. Тігарєв, К.Г. Кіркопуло, О.С. Лопаков. – Одеса: 2022. – 126 с.
Краткий осмотр (реферат): В САПР Autodesk Inventor можливо не лише проектування окремих деталей але й складальних одиниць. Також крім об'ємної моделі є можливість створення креслеників з автоматичною побудовою видів та необхідних розрізів по моделі. Система Autodesk Inventor, яка заснована на технології цифрових прототипів, дає змогу покращити та оптимізувати роботу з проектування деталей та вузлів, дозволяє ефективно обмінюватися проектною інформацією між інженерним персоналом, що допомагає скорочувати кількість помилок при проектуванні та прискорювати виробництво у порівняні з традиційними засобами та методами проектування. Методичні вказівки призначені для здобувачів всіх форм навчання спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» по дисципліні «Програмне забезпечення комп'ютерного проектування».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13622
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. ІТПД



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.