Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13670
Название: Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови для здобувачів вищої освіти Інститут цифрових технологій, дизайну та транспорту(ІЦТДТ) спеціальності: 131 Прикладна механіка.
Авторы: Борисенко, Тетяна Ілліївна
Борисенко, Татьяна Ильинична
Borysenko, Tetiana
Томенко, Марина Геннадіївна
Томенко, Марина Геннадьевна
Tomenko, Maryna
Ключевые слова: algorithmic languages , programming languages, object-oriented programming
Дата публикации: Июн-2023
Издательство: Національний університет «Одеська політехніка»
Библиографическое описание: Бориснко, Т. І. Методичні вказівки до практичних занять з англійської мови для здобувачів вищої освіти Інститут цифрових технологій, дизайну та транспорту(ІЦТДТ) спеціальності: 131 Прикладна механіка / уклад. : Т. І. Борисенко, М. Г. Томенко ; Нац. ун-т "Одес. політехніка". – Одеса, 2022. – 45 с.
Краткий осмотр (реферат): “Методичні вказiвки” забезпечують підготовку до міжнародного усного і письмового спілкування англійською мовою для спеціальних цілей, а саме - оволодіння лексичними, граматичними і стилістичними навичками, а також умінням розмовляти, читати, переписуватися, перекладати, конспектувати, згортати і розгортати усну і письмову англомовну інформацію наукового функціонального стилю, що передбачено вимогами Програми вивчення іноземних мов у нефілологічному ВУЗі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13670
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ІМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
131 Прикладна механіка .pdf655.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.