Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13852
Название: Кіборгизація суспільства у сучасній біотехнології та культурі в епоху Homo Technicus
Авторы: Лись, Дар`я Анатоліївна
Lys, Daria
Ключевые слова: віртуальна реальність
дигітальна епоха
роботи
кіборгизація
кіборг,
інформаційне суспільство
Дата публикации: 2023
Издательство: Національний університет «Одеська політехніка»
Библиографическое описание: Лись, Д. Кіборгизація суспільства у сучасній біотехнології та культурі в епоху Homo Technicus / Д. Лись // Сучасні технології біомед. інженерії = Modern technologies of biomedical engineering : матеріали ІІ Міжнарод. наук.-техн. конф., м. Одеса, 17−19 трав. 2023 р. / Нац. ун-т «Одес. політехніка». – Одеса, 2023. – С. 258–262.
Краткий осмотр (реферат): Розвиток біології вплинув на мову, якою користується сучасне суспільство, і тим самим зробив акцент у визначенні людини до понять, почерпнутих із біологічних наук. На основі філософсько-антропологічного аналітичного підходу представлено огляд сутності кіборгів, їх роль у суспільстві майбутнього, а також аналіз соціогуманітарних аспектів процесу кіборгизації суспільства. Розвиток кібертехнологій аналізується з позиції найактуальніших питань, їхнього подальшого впровадження. Особливу увагу приділено вивченню образу кіборга у сучасній електронній культурі: від кіномистецтва до масових комп’ютерних ігор.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13852
Располагается в коллекциях:MODERN TECHNOLOGIES OF BIOMEDICAL ENGINEERING = СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ БІОМЕДИЧНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
стр 258-262.pdf246.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.