Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/14024
Название: Фізичне виховання бакалаврів політехнічного профілю
Авторы: Ганчар, І. Л.
Ганчар, О. І.
Прокопович, Ігор Валентинович
Подгорна, В. В.
Бєсєда, В. В.
Смолякова, І. Д.
Тодорова, В. Г.
Бочков, П. В.
Кокотєєва, А. С.
Громаковська, І. П.
Каліберда, О. Г.
Небож, І. В.
Калиниченко, О. М.
Зазімко, Н. С.
Грєєва, В. І.
Загурський, О. М.
Рісслінг, Р. С.
Кузьмич, М. В.
Собінов, А. О.
Гибескул, О. С.
Вакарчук, В. О.
Марчук, В. С.
Дата публикации: 2023
Издательство: Одеса : ООО «Сімекс-прінт»
Библиографическое описание: Фізичне виховання бакалаврів політехнічного профілю : монографія / І. Л. Ганчар, О. І. Ганчар, І. В. Прокопович, В. В. Подгорна, В. В. Бєсєда, І. Д. Смолякова, В. Г. Тодорова, П. В. Бочков, А. С. Кокотєєва, І. П. Громаковська, О. Г. Каліберда, І. В. Небож, О. М. Калиниченко, Н. С. Зазімко, В. І. Грєєва, О. М. Загурський, Р. С. Рісслінг, М. В. Кузьмич, А. О. Собінов, О. С. Гибескул, В. О. Вакарчук, В. С. Марчук. - Одеса : ООО «Сімекс-прінт», 2023. - 380 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії теоретично науково обґрунтовано і практично методично розроблено цілеспрямоване використання досвіду відповідних засобів, методів і методичних прийомів сучасного фізичного виховання і спорту та прикладної фізичної підготовки бакалаврів політехнічного профілю для суттєвого поліпшення формування компетентної фізичної підготованості студентів очного та заочного відділень до спроможної майбутній діяльності на етапах професійного навчання в умовах закладу вищої освіти України НУ «Одеська політехніка». Вона передбачає відповідне формування професійних компетенції за рахунок застосування теоретичних і практичних занять фізичним вихованням з курсом спортивно- педагогічного вдосконалення. Це стимулює формування особистого досвіду отримання відповідних знань, умінь та рухових навичок, що надають змогу сформувати належну до стандартів сучасної політехнічної освіти та більш надійної для збереження життя за рахунок суттєвого поліпшення рівня фізичної готовності студентів до викликів сьогодення. Вона скероване на зміцнення їх здоров'я, підвищення працездатності на теоретичних і практичних заняттях, що допоможе запобігти виникненню професійних захворювань і знизити ризики прояву та подолання чинників професійного травматизму. Цим цілям має служити налагоджена і добре розвинена професійно-прикладна фізична підготовка молоді, яка є частиною всебічної фізичної готовності та здатності майбутніх компетентних фахівців до тривалої і плідної роботи до захисту національного суверенітету української державності. Рекомендовано для належного впровадження та відповідного забезпечення навчального, виховного і освітнього процесу для студентів політехнічного профілю України. Буде корисно викладачам фізичного виховання і спорту в сучасних умовах реформування освітнього простору.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/14024
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. фізики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
FizVyh.pdf24.3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.