Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/14476
Название: Аспекти моделювання хірургічних втручань на придаткових пазухах носа
Авторы: Сокольцов, Андрій
Аврунін, Олег
Ключевые слова: функціональна ендоскопічна хірургія пазух (FESS)
3D-моделювання
хірургічна підготовка
ринологія
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Сокольцов А. Аспекти моделювання хірургічних втручань на придаткових пазухах носа / А. Сокольцов, О. Аврунін // Сучасні технології біомед. інженерії = Modern technologies of biomedical engineering : матеріали ІІІ Міжнарод. наук.-техн. конф., м. Одеса, 08−10 трав. 2024 р. / Нац. ун-т «Одес. політехніка». – Одеса, 2024. – С. 188-190.
Краткий осмотр (реферат): У сучасній медичній практиці спостерігається зростаючий інтерес до використання віртуальних моделей для навчання хірургічних навичок, особливо у ринології. Це обумовлено економічними, юридичними та етичними аспектами. У порівнянні з традиційним використанням трупних зразків, віртуальні моделі, зокрема 3D-моделювання, мають більші переваги, такі як більша доступність, здатність наближення до реальних тканин та зниження витрат. Такі моделі дозволяють стажерам отримувати практичний досвід без ризику для пацієнтів та забезпечують можливість індивідуалізованого та структурованого навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/14476
Располагается в коллекциях:MODERN TECHNOLOGIES OF BIOMEDICAL ENGINEERING = СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ БІОМЕДИЧНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+4_3 Секция III 2024_17 Сокольцов Аврунін.pdf184.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.