Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/14499
Название: Шляхи розвитку шахів в умовах діджиталізації спорту
Авторы: Андронова, Анна
Подгорна, Вікторія
Ключевые слова: шахи
спорт
система фізичного виховання
інновації
штучний інтелект
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Андронова А. Шляхи розвитку шахів в умовах діджиталізації спорту / А. Андронова, В. Подгорна // Сучасні технології біомед. інженерії = Modern technologies of biomedical engineering : матеріали ІІІ Міжнарод. наук.-техн. конф., м. Одеса, 08−10 трав. 2024 р. / Нац. ун-т «Одес. політехніка». – Одеса, 2024. – С. 224-226.
Краткий осмотр (реферат): В дослідженні визначено шляхи розвитку шахів з урахуванням сучасних технологічних досягнень. Інноваційні технології в шахах суттєво розширили можливості для гравців, тренерів та шахових організацій. Комп’ютерний аналіз, наприклад, дозволяє глибше розуміти відкриття та партії, використовуючи потужні алгоритми для розрахунків. Штучний інтелект стає важливим інструментом для аналізу гри та навчання, а також для створення ботів та віртуальних тренерів. Онлайн-платформи надають можливість грати зі супротивниками з усього світу, отримувати навчальний контент та тренуватися в будь-який зручний час. Віртуальна реальність може забезпечити іммерсивний досвід гри та навчання, підвищуючи залученість гравців.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/14499
Располагается в коллекциях:MODERN TECHNOLOGIES OF BIOMEDICAL ENGINEERING = СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ БІОМЕДИЧНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+4_5 Секция V 2024_03 Андронова Подгорна.pdf188.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.