Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/2269
Название: «Людський фактор» та ризик виникнення небезпек: випадковість чи закономірність
Другие названия: The "human factor" and the risk of hazard: coincidence or regularity
Авторы: Бочковський, Андрій
Ключевые слова: Охрана труда, промышленная безопасность, профессиональный риск, человеческий фактор
Дата публикации: 15-Июн-2015
Издательство: Юридична література
Библиографическое описание: Бочковський, А. П. «Людський фактор» та ризик виникнення небезпек: випадковiсть чи закономiрнiсть : монографiя / А. П. Бочковський. - Одеса : Юрид. лiт., 2015. - 132 с.
Краткий осмотр (реферат): В монографії розглянуто широке коло питань, присвячених онтології «людського фактора» та ризиків виникнення небезпек, а також їх взаємозв’язкам у галузі промислової безпеки і охорони праці. Визначені і проаналізовані складові «людського фактору» в контексті мінімізації їх впливу на стан невизначеності ергатичної системи. Проведено класифікацію ризиків виникнення небезпек, визначені фактори і причини ризиків, а також умови реалізації невизначеності у ризик. Проаспектовано напрямки створення перспективної методології кількісної оцінки професійних ризиків та пріоритетні шляхи мінімізації впливу «людського фактора» в системі управління охороною праці на підприємствах. За матеріалами монографії опубліковано ряд статей у фахових наукових виданнях та отримано два патенти України на корисну модель. Деякі розділи монографії увійшли у серію навчальних посібників «Охорона праці при проектуванні технічних систем»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/2269
ISBN: 978-966-419-219-1
Располагается в коллекциях:Монографії каф. УСБЖД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Монография.pdf2.75 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.