Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/5800
Название: Дослідження характеристик розсіювання енергії коливань в базових деталях верстатів з синтеграну
Авторы: Тонконогий, В. М.
Голофєєва, М. О.
Балан, В. О.
Ключевые слова: golofeeva.m.o@opu.ua
композиційні матеріали
технологічність
демпфуюча спроможність
закладні деталі
способи закладення
навантаження
Дата публикации: 2015
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Тонконогий, В. М. Дослідження характеристик розсіювання енергії коливань в базових деталях верстатів з синтеграну / В. М. Тонконогий, М. О. Голофєєва, В. О. Балан // Резание и инструмент в технологических системах = Cutting & tool in technological system : междунар. науч.-техн. сб. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2015. – Вып. 85. – С. 282-287.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглядаються питання визначення демпфуючої спроможності виробів із синтеграну із закладними. Проведені дослідження залежності характеристик розсіювання механічної енергії від конструкцій закладних деталей та способу їх заділки.
In the article the determination of the damping capacity of products from sintegran with mortgages deals. The dependence of the characteristics mechanical energy dissipation on the design of embedded parts and the way they seal are investigated.
В статті розглядаються питання визначення демпфуючої спроможності виробів із синтеграну із закладними. Проведені дослідження залежності характеристик розсіювання механічної енергії від конструкцій закладних деталей та способу їх заділки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/22038
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/5800
ISSN: 2078-7405
Располагается в коллекциях:Статті каф. МВМС
Статті каф. ІТПМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
RITS_2015_85_Tonkonohyy_Doslidzhennya.pdf766.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.