Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/6082
Название: Інноваційний розвиток та економічна безпека промислових підприємств: проблеми комплексного управління
Авторы: Волощук, Лідія Олександрівна
Ключевые слова: економічна безпека
інноваційний розвиток
безпекоорієнтоване управління
Дата публикации: 2015
Издательство: Одеса: ФОП Бондаренко М.О.
Библиографическое описание: Волощук Л. О. Інноваційний розвиток та економічна безпека промислових підприємств: проблеми комплексного управління : моногрaфія / Л. О. Волощук ; Одес. нац. політехн. ун-т. – Одеса, 2015. – 396 с.
Краткий осмотр (реферат): В монографії досліджено теоретичні та методологічні засади управління інноваційним розвитком та економічною безпекою вітчизняних промислових підприємств та обґрунтовано доцільність запровадження комплексного підходу до управління ними, що реалізується в системі комплексного безпекоорієнтованого управління інноваційним розвитком. Розроблено концептуальні та методологічні засади безпекоорієнтованого управління інноваційним розвитком промислового підприємства та формування його інформаційно-аналітичного забезпечення, запропоновано методичні підходи та відповідний інструментарій аналізування та оцінювання інноваційного розвитку, економічної безпеки, економічної безпеки інноваційного розвитку промислових підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/6082
ISBN: 978-617-7261-54-3
Располагается в коллекциях:Монографії каф. ОАіА

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
voloschuk_2015.pdf3.42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.