Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/6229
Название: Особливості обліку і аналізу готової продукції підприємств виноробної галузі
Авторы: Черкасова, С. О.
Стеценко, І. О.
Дата публикации: Дек-2016
Издательство: Одеський національний політехнічний університет
Библиографическое описание: Черкасова, С. О. Особливості обліку і аналізу готової продукції підприємств виноробної галузі / С. О. Черкасова, І. О. Стеценко // Проблеми ринку та розвитку регіонів України в XXI ст. : матеріали VІІ Міжнарод. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Одеса, 05-09 груд. 2016 р. - Одеса, 2016. - С. 123-126.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://economics.opu.ua/files/science/ipreed/2016/123.pdf
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/6229
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ОАіА
VII Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми ринку та розвитку регіонів України в XXI столітті»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
123.pdf218.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.