Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7550
Название: Інноваційні методи оргaнізaції праці нa підприємствах ресторaнного господарства
Авторы: Кравченко, О. А.
Зенікова, О. І.
Дата публикации: Май-2017
Издательство: ОНПУ
Библиографическое описание: Кравченко, О. А. Інноваційні методи оргaнізaції праці нa підприємствах ресторaнного господарства / О. А. Кравченко, О. І. Зенікова // Акт. проблеми теорії та практики менеджменту : матеріали Міжнарод. наук.-практ. конф., м. Одеса, 25-26 трав. 2017 р. - Одеса, 2017. - С. 71-73.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7550
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. менеджменту
МАТЕРІАЛИ V І МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО – ПРАКТИЧНОЇ К ОНФЕРЕНЦІЇ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ МЕНЕДЖМЕНТУ» 25 – 26 травня 2017 р.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
004 - 006.pdf239.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.