Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7743
Название: Роль та внесок «репрезентантів» української культури (меценатів та колекціонерів) в розвиток регіональної культури
Авторы: Овчаренко, Тетяна Станіславівна
Овчаренко, Татьяна Станиславовна
Ovcharenko, Tatiana
Ключевые слова: коллекционеры
колекціонери
collectors, philanthropists, charity, representatives of culture, continuity, turisticаslocus.
меценаты
благотворительность
репрезентанты культуры
туристичный локус
преемственность
благодійники
благодійність
репрезентанти культури
спадкоємність
туристичний локус
Дата публикации: Дек-2016
Издательство: Матеріали ІI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Історичні, культурні та соціально-економічні аспекти регіонального розвитку»
Библиографическое описание: Овчаренко, Т. С. Роль та внесок «репрезентантів» української культури (меценатів та колекціонерів) в розвиток регіональної культури / Т. С. Овчаренко // Історичні, культурні та соціально-економічні аспекти регіонального розвитку : матеріали ІI Всеукр. наук.-практ. конф., 14 дек. 2016. - Кременчук : П. П. Щербатих, 2017. - С. 94-98.
Краткий осмотр (реферат): В статьеподнимаются проблемы развития региональной культуры. Для исследования был взят Центральный регион, город Кременчуг. В статье раскрыта деятельность меценатов и коллекционеров по таким показателям: направление работы, мотивация, финансовые возможности. Было доказано, что преемственность традиций и новаторства в сфере меценатсва существует.
У статті постає проблема розвитку регіональної культури. Для дослідження було прийнято Центральний регіон, м. Кременчук. Статті розкривається діяльності покровителів і колекціонерів на умовах: напрямок, мотивації, фінансових можливостей. Було доведено, що існує наступність традицій і інновацій в області меценатства.
In the article raises the problem of the development of regional culture. For the study wastaken central region, city of Kremenchug. The article revealed the activities of patron sand collector sonterms: direction, motivation, financial opportunities. It has been proven that the continuity of traditions and innovationin the field of mecenatsvaexists.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7743
Располагается в коллекциях:Статті каф. КФК

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
РОЛЬ ТА ВНЕСОК «РЕПРЕЗЕНТАНТІВ» УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ (МЕЦЕНАТІВ ТА КОЛЕКЦІОНЕРІВ) В РОЗВИТОК РЕГІОНАЛЬНОЇ КУЛЬТУРИ.pdfРОЛЬ ТА ВНЕСОК «РЕПРЕЗЕНТАНТІВ» УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ (МЕЦЕНАТІВ ТА КОЛЕКЦІОНЕРІВ) В РОЗВИТОК РЕГІОНАЛЬНОЇ КУЛЬТУРИ334.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.