Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7903
Название: OPTIMIZING AN AFRICAN NETWORK: CASE of VIPNET
Другие названия: ОПТИМІЗАЦІЯ АФРИКАНСЬКОЇ МЕРЕЖІ: ВИПАДОК VIPNET
ОПТИМИЗАЦИЯ АФРИКАНСКОЙ СЕТИ: СЛУЧАЙ VIPNET
Авторы: Noutsawo, D. E. H.
Ноутсаво, Д. Е. Х.
Ноутсаво, Д. Е. Х.
Ключевые слова: SDN
SDN controller
OpenFlow
Orchestration
Network Virtualization
SDN
контролер SDN
OpenFlow
оркестровка
мережева віртуалізація
SDN
контроллер SDN
OpenFlow
оркестровка
сетевая виртуализация
Дата публикации: Мар-2018
Библиографическое описание: Noutsawo D. E. H. Optimizing an african network: case of vipnet = Оптимізація африканської мережі: випадок vipnet / D. E. H. Noutsawo // Електротехнічні та комп’ютерні системи. Науково-технічний журнал. – 2018. – № 27(103). – С. 220-226.
Краткий осмотр (реферат): The fundamental idea of the SDN is to make a network programmable, that is to say more able to undergo changes related to requests for services more and more dynamic. The main technique used is the implementation of OpenFlow interfaces so that external applications can directly interact with the network.
Інтернет - це цифрове суспільство, де все підключено і доступно з будь-якого місця. Однак, незважаючи на їх широке впровадження, традиційні IP-мережі складні і дуже важкі в управлінні. Важко налаштувати мережу відповідно до зумовленням політиками і переналаштувати її для реагування на помилки, завантаження і зміни. SDN, нова парадигма дозволяє змінити цей станречей. він відокремлює площину управління і план даних з єдиною метою - змінити таким чином призначення завдань при передачі потоку. Основна SDN полягає в тому, щоб зробити мережу програмованою, тобто більш здатною піддавати зміни, пов'язані із запитами на послуги, більш динамічними. Це технологія, що дозволяє детермінованим чином спростити архітектуру, доставку і роботу мережевих сервісів. Основною використовуваною технікою є надання інтерфейсів програмування OpenFlow, щоб зовнішні додатки могли безпосередньо взаємодіяти з мережею. В цій статті ми обговоримо дизайн африканської мережі, що користується перевагами SDN. VIPNET, середній провайдер інтернет-послуг використовує технологію SDN для поновлення своєї домашньої та фізичної мережі. в цьому контексті він використовується в основному для забезпечення стабільного зв'язку з клієнтами, які в більшості випадків використовують додатки реального часу, що вимагають дуже великої ємності. З цієї новою архітектурою з'являються контролери OpenFlow, які керують управлінням потоком. Інтерфейси OpenFlow реалізовані на обладнанні, такому як контролер, комутатори, маршрутизатори, що належать постачальникам і / або клієнтам. ці інтерфейси, також звані південними інтерфейсами, мають функцію управління зв'язком між контролерами та іншими вузлами мережі. Це можуть бути зв'язки з фізичним рівнем або посиланнями з віртуальними комутаторами. Ця здатність до оркестровки і віртуалізації логічних мереж - це інновація, очікувана фахівцями мережі.
Основная идея SDN заключается в том, чтобы сделать сеть программируемой, то есть более способной переносить изменения, связанные с запросами на услуги, более динамично. Основной используемой методикой является предоставление интерфейсов программирования OpenFlow, чтобы внешние приложения могли напрямую взаимодействовать с сетью.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7903
ISSN: 2221-3805
Располагается в коллекциях:Електротехнічні та комп'ютерні системи №27(103), 2018

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
220-226.pdf1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.