Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8104
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorShatskova, Lіubov-
dc.contributor.authorШацкова, Любов Потапівна-
dc.date.accessioned2018-11-05T09:03:41Z-
dc.date.available2018-11-05T09:03:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationShatskova, L. P. (2018). Сompetence-based approach in professional training of accounting and control specialists in the hotel and restaurant business. ECONOMICS: time realities, 2 (36), 72–78.en
dc.identifier.citationShatskova, L. P. Сompetence-based approach in professional training of accounting and control specialists in the hotel and restaurant business / L. P. Shatskova // ECONOMICS: time realities = ЕКОНОМІКА: реалії часу [Електрон. ресурс]. – Оdesa, 2018. – № 2 (36). – Р. 72–78.en
dc.identifier.issn2226-2172-
dc.identifier.urihttps://economics.opu.ua/files/archive/2018/No2/72.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8104-
dc.description.abstractIn this article professional training of accounting and control specialists in the hotel and restaurant business within competence-based approach is proved. The concept «professional competence» for accounting and control specialists in the hotel and restaurant business is specified and her functions and components are allocated. On certain components of professional competence the structure of the curriculum of training of accounting and control specialists in hotel and restaurant business on the basis of competence-based approach on basic and special disciplines is offered. The changes in the structure of professional training of accounting and control specialists in the hot el and restaurant business within competence-based approach are defined, their introduction will ensure the formation of a competitive specialist and the integration of the national education system into a single educational field in Europe.en
dc.description.abstractВ даній статті розглянуто професійна підготовка фахівців з обліку та контролю в готельно-ресторанному бізнесі у рамках компетентнісного підходу. Уточнено поняття «професійна компетентність» для фахівців з обліку і контролю в готельно -ресторанному бізнесі та виділено її функції та складові. За визначеними омпонентами професійної компетентності запропонована структура навчального плану підготовки фахівців з обліку та контролю в готельно-ресторанному бізнесі на основі компетентнісного підходу за базовими та спеціальними дисциплінами. Визначено зміни у структурі професійної підготовки фахівців з обліку та онтролю в готельно-ресторанному бізнесі у рамках компетентнісного підходу, впровадження яких забезпечить формування конкурентоспроможного фахівця і інтеграцію національної системи освіти в єдиний освітній простір Європиen
dc.language.isoen_USen
dc.publisherOdessa National Polytechnic Universityen
dc.subjectcompetence- based approachen
dc.subjectprofessional competenceen
dc.subjectaccounting and control specialisten
dc.subjecthotel and restaurant businessen
dc.subjectкомпетентнісний підхідen
dc.subjectпрофесійна компетентністьen
dc.subjectфахівець з обліку і контролюen
dc.subjectготельно - ресторанний бізнесen
dc.titleСompetence-based approach in professional training of accounting and control specialists in the hotel and restaurant businessen
dc.title.alternativeКомпетентнісний підхід у професійній підготовці фахівців з обліку та контролю в готельно-ресторанному бізнесіen
dc.typeArticleen
opu.kafedraКафедра обліку, аналізу і аудитуuk
opu.citation.journalЕКОНОМІКА: реалії часуen
opu.citation.firstpage72en
opu.citation.lastpage78en
opu.citation.issue2(36)en
opu.staff.idshatskova@opu.ua-
Располагается в коллекциях:Статті каф. ОАіА
ЕКОНОМІКА: реалії часу №2(36), 2018

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
72.pdf263.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора