Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8104
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Shatskova, Lіubov | - |
dc.contributor.author | Шацкова, Любов Потапівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-05T09:03:41Z | - |
dc.date.available | 2018-11-05T09:03:41Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Shatskova, L. P. (2018). Сompetence-based approach in professional training of accounting and control specialists in the hotel and restaurant business. ECONOMICS: time realities, 2 (36), 72–78. | en |
dc.identifier.citation | Shatskova, L. P. Сompetence-based approach in professional training of accounting and control specialists in the hotel and restaurant business / L. P. Shatskova // ECONOMICS: time realities = ЕКОНОМІКА: реалії часу [Електрон. ресурс]. – Оdesa, 2018. – № 2 (36). – Р. 72–78. | en |
dc.identifier.issn | 2226-2172 | - |
dc.identifier.uri | https://economics.opu.ua/files/archive/2018/No2/72.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8104 | - |
dc.description.abstract | In this article professional training of accounting and control specialists in the hotel and restaurant business within competence-based approach is proved. The concept «professional competence» for accounting and control specialists in the hotel and restaurant business is specified and her functions and components are allocated. On certain components of professional competence the structure of the curriculum of training of accounting and control specialists in hotel and restaurant business on the basis of competence-based approach on basic and special disciplines is offered. The changes in the structure of professional training of accounting and control specialists in the hot el and restaurant business within competence-based approach are defined, their introduction will ensure the formation of a competitive specialist and the integration of the national education system into a single educational field in Europe. | en |
dc.description.abstract | В даній статті розглянуто професійна підготовка фахівців з обліку та контролю в готельно-ресторанному бізнесі у рамках компетентнісного підходу. Уточнено поняття «професійна компетентність» для фахівців з обліку і контролю в готельно -ресторанному бізнесі та виділено її функції та складові. За визначеними омпонентами професійної компетентності запропонована структура навчального плану підготовки фахівців з обліку та контролю в готельно-ресторанному бізнесі на основі компетентнісного підходу за базовими та спеціальними дисциплінами. Визначено зміни у структурі професійної підготовки фахівців з обліку та онтролю в готельно-ресторанному бізнесі у рамках компетентнісного підходу, впровадження яких забезпечить формування конкурентоспроможного фахівця і інтеграцію національної системи освіти в єдиний освітній простір Європи | en |
dc.language.iso | en_US | en |
dc.publisher | Odessa National Polytechnic University | en |
dc.subject | competence- based approach | en |
dc.subject | professional competence | en |
dc.subject | accounting and control specialist | en |
dc.subject | hotel and restaurant business | en |
dc.subject | компетентнісний підхід | en |
dc.subject | професійна компетентність | en |
dc.subject | фахівець з обліку і контролю | en |
dc.subject | готельно - ресторанний бізнес | en |
dc.title | Сompetence-based approach in professional training of accounting and control specialists in the hotel and restaurant business | en |
dc.title.alternative | Компетентнісний підхід у професійній підготовці фахівців з обліку та контролю в готельно-ресторанному бізнесі | en |
dc.type | Article | en |
opu.kafedra | Кафедра обліку, аналізу і аудиту | uk |
opu.citation.journal | ЕКОНОМІКА: реалії часу | en |
opu.citation.firstpage | 72 | en |
opu.citation.lastpage | 78 | en |
opu.citation.issue | 2(36) | en |
opu.staff.id | shatskova@opu.ua | - |
Располагается в коллекциях: | Статті каф. ОАіА ЕКОНОМІКА: реалії часу №2(36), 2018 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
72.pdf | 263.71 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
Инструменты администратора